Lid worden?

 Wanneer je deze site doorgenomen hebt en je bent enthousiast geworden, dan bestaat er een mogelijkheid om lid te worden van één van onze koren.

Voorwaarde van het lidmaatschap is dat je tijd hebt om te studeren en natuurlijk over enige zangkunst beschikt. We nodigen je uit om bij één van onze repetities te komen kijken om een idee te krijgen van onze live werkwijze.Vervolgens maak je kennis met Lianne en of Gerard. We bespreken je wensen en mogelijkheden. Vervolgens krijg je van ons een proefnummer waar je mee aan de studie gaat. Je kiest de stemhoogte die het beste bij jou past. Vervolgens kom je op de volgende repetitie en bespreek je met Gerard wat jouw bevindingen zijn. We kunnen je dan even een stapje verder helpen als dat nodig is. 

Dan wordt je ingedeeld bij een stemploeg en maak je kennis met iemand uit de stemgroepen die je een wegwijs maakt in het koor. Als jij en wij enthousiast zijn over je deelname krijg je alle inloggevens van de site na inschrijving. Er zijn geen bangmakende audities, er wel een stemtest waarbij duidelijk wordt in welke partij jij eventueel terecht komt. Het voorzingen gebeurt niet voor het hele koor!

De dirigent bepaalt of jij in het koor kunt plaatsnemen.

 Je bent van harte welkom!

Stuur je inschrijving in (zie deze tab) en we nemen contact met je op.