Hoe gaan we te werk?

Je krijgt alle muziek en alle ingezongen partijen digitaal aangeleverd (door middel van downloads op deze site). Het is de bedoeling dat je jouw partij thuis instudeert zodat we tijdens de repetities de puntjes op de i kunnen zetten. Zo kunnen we snel werken aan nieuw repertoire en blijven de repetities boeiend en uitdagend.

De arrangementen die we zingen kunnen tot wel acht stemmig zijn. De stemverdeling vindt plaats in overleg met de dirigent. We werken gedurende het seizoen aan onze concerten. Om de anderhalf jaar produceren we met ieder koor een groots concert. We traden in diverse grote en kleine theaters op maar vulden ook sporthallen tot de nok. Meestal zingen we geluidsbanden maar het is niet uitzonderlijk dat we met een live band, orkest, fanfare en zelfs big band optreden. In maart 2015 stonden de koren uit Barendrecht (13 maart) en Cromstrijen (14 maart) in theater Zuidplein te Rotterdam. Sliedrecht zal op 7 november een spetterend concert geven met Big Band Blast! uit Sliedrecht in Theater de Willem te Papendrecht.

Er is geen bestuursstructuur bij 'A lot of...', je kunt je volledige aandacht dus geven aan je zangkunst. Besturen hoeft niet! Wel zijn er regelmatig denktanks waar de koorleden die langer dan 3 jaar lid zijn voor uitgenodigd kunnen worden. Niets is verplicht. Het gaat om jouw zangavond, jouw stem is veel belangrijker dan je bestuurskwaliteiten.