WIE ZIJN WIJ

De initiatiefnemers van 'A Lot of...' zijn Lianne Speelman en Gerard Treffers. Een dynamisch duo dat hun passie voor muziek uiting gaf in het oprichten van "A Lot of...". Hun beider persoonlijke kwaliteiten en gedegen vakkennis worden ingezet om van deze organisatie een steeds enthousiast blijvend geheel te maken.

Lianne Speelman

 

Siska Aanstekelijk 31 okt 2015 78

Lianne zong zo ongeveer al haar hele leven en heeft een brede interesse op muziekgebied. Zo zong ze in het verleden o.a. strakke rock, gospel, licht klassiek en Latijns Amerikaanse nummers. Naast zangeres in de band VierUs is Lianne fysio-, adem- en ontspanningstherapeut.

 

23

Gerard Treffers

Gerard heeft verschillende koren gedirigeerd, speelde op jonge leeftijd in diverse musicals en zong vele jaren in allerlei bands en koren. Naast onderwijs op scholen en in workshops volgde hij aanvullende opleidingen en cursussen. Zijn medische opleiding als registerpodoloog (Treffers in beweging) gaf hem een schat aan kennis over lichaamshouding. Die verworven kennis is onmisbaar bij het goed adviseren van deelnemers op het gebied van houding en ademhaling. Geard heeft een master in NLP en natuurlijk wordt ook deze kennis toegepast in zijn werkomgeving.

Zijn enthousiasme heeft al menig aankomend zanger (m/v) over de drempel van het optreden getrokken. "Een veelzijdig mens op precies de goede plek", dat typeert Gerard nog het beste.

 

Iris van der Made

Iris van der Made

Iris verzorgt bij "A Lot of..." de prive- en groepszanglessen. Iris is een conservatorium geschoolde beroepszangeres en is in het bezit van een schat aan kennis en kunde. Iris kan haar kennis op een aantrekkelijke manier overbrengen op haar leerlingen. Kijk onder het tabje zangles voor meer informatie hierover.